Om oss

Hasle Ridesenter er et moderne ridesenter som ligger idyllisk til på grensen mellom Nesodden og Frogn, rett utenfor Oslo. Vi tilbyr kurs gjennom hele året med autoriserte ridelærere.

Vi har rideundervisning for både voksne og barn, fra nybegynnere til konkurranseryttere. På lørdager har vi «drop in»-halvtimer for barn fra kl. 13.30 til kl. 15.00. Det gis undervisning av instruktør, og det er medhjelpere til hestene. Du kan ta med deg barna og komme uten å være påmeldt på forhånd. Kafèen er åpen med salg av vafler og kaffe.

ponnibilde2mindre

Ridesenteret har et aktivt konkurransemiljø innen sprang og dressur, og rideklubben Hasle Hestesportsklubb arrangerer hyppig stevner og andre aktiviteter.

Vi har et allsidig hestemiljø med plass til alle, enten du er mosjonsrytter eller mer ambisiøs konkurranserytter. Velkommen hit!

 Marianne Heltzen eier og driver Hasle Ridesenter. Hun er utdannet ridelærer ved Norsk Hestefagskole på Starum og har topptrener II utdannelse ved NTNU. Marianne har drevet ridesenter siden 1976, var sprangrytter i mange år, og er nå aktiv dressurrytter på grand prix-nivå. Marianne trente det norske handikaplandslaget i 20 år. De har deltatt i Paralympics i Atlanta, Sidney, Athen, Beijing og London, og tatt hjem utallige medaljer. Marianne fikk Paul Fielder Prisen, Trainers Award, i 1997 for sin innsats som trener for landslaget. Hun er lagleder for landslaget i dressurridning og hjemme på Hasle er hun instruktør for de viderekommende elevene i både sprang og dressur. Hun gir også privatundervisning.